|

Grasshoppers Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Rövanş maçı

Grasshoppers Fenerbahçe maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Temsilcimiz Fenerbahçe Uefa Avrupa ligi rövanş karşılaşmasında perşembe akşamı saat 20:00'de İsviçre'nin Zürih kentinde karşı karşıya gelecek. Grasshoppers Fenerbahçe maçının ne zaman saat kaçta hangi kanalda olacağını merak ediyorsanız haberimizi sizler için hazırladık.

Yeni Şafak
20:50 - 23/08/2016 Salı
Güncelleme: 18:20 - 23/08/2016 Salı
Diğer

Grasshoppers Fenenerbahçe maçı ne zaman sat kaçta hangi kanalda? Grasshoppers Fenerbahçe Uefa avrupa ligi rövanş karşılaşması perşembe günü saat 20:00'de Lig tv ekranlarından naklen yayınlanacak. İsviçre'nin Zürih kentinden düzenlenecek olan müsabakaya Fenerbahçe 3-0'lık skor avantajıyla başlayacak. Geçen hafta Ülker Şükrü Saracoğlu Stadında almış olduğu galibiyet sonrası büyük avantaj elde eden Fenerbahçe skoru koruyacak olması halinde gruplara kalmayı kesinleştirecek.



UEFA Avrupa Ligi grup kuraları ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe, Başakşehir, Osmanlıspor.


UEFA Avrupa Ligi'nde bu hafta oynanacak olan play off rövanş maçlarının ardından grup aşaması için kura çekimi yapılacak. Fenerbahçe Grasshoppers'ı, Osmanlıspor Midtjylland'ı, Başakşehir ise Shakhtar Donetsk'i elemeyi başarırlarsa adlarını UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşamasına yazdıracaklar.



Bu sezon 4 takımla temsil edildiğimiz UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe, Osmanlıspor ve Başakşehir play offturu oynarken, Atiker Konyaspor ise direkt olarak grup aşamasında mücadele edecek.



UEFA Avrupa Ligi kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?


UEFA Avrupa Ligi'nde grup aşaması kura çekimi 26 Ağustos cuma günü Monaco'da yapılacak ve TSİ 14'te başlayacal. Kura çekimini Eurosport canlı olarak yayınlayacak.






#Fenerbahçe
#Grasshoppers
#Uefa
8 yıl önce