|

1 terörist öldürüldü 6 terörist teslim oldu

Bingöl'ün Adaklı ilçesinde 1 terörist silah ve mühimmatlarıyla birlikte ölü ele geçirildi. Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 1, Şırnak'ın Silopi ilçesinde 5 terörist teslim oldu.

Yeni Şafak
13:31 - 14/06/2016 Salı
Güncelleme: 10:51 - 14/06/2016 Salı
Yeni Şafak
Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar devam ediyor.
Terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonlar devam ediyor.

Genelkurmay Başkanlığı devam eden operasyonlara ilişkin açıklamalarda bulundu.



Bingöl'ün Adaklı ilçesinde icra edilen operasyonda bölücü terör örgütü mensubu bir terörist, bir Kalaşnikof piyade tüfeği, 120 adet fişeği, dört el bombası ve bir dürbün ile birlikte ölü olarak ele geçirildi.



Askeri araca saldırı


Şırnak'ın Silopi ilçesinde, bölücü terör örgütü mensubu teröristler tarafından askeri aracın geçişi esnasında gerçekleştirilen el yapımı patlayıcılı saldırıda hasar ve zayiat meydana gelmediği bildirildi.



Yola döşenen patlayıcılar imha edildi


Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, güvenlik güçlerince icra edilen yol araması esnasında tespit edilen üç el yapımı patlayıcı imha edildi.



6 terörist teslim oldu


Irak kuzeyi bölücü terör örgütü barınma alanlarından kaçan bir terörist Hakkari'nin Çukurca ilçesinde, beş terörist Şırnak'ın Silopi ilçesinde güvenlik güçlerine teslim oldu.



Şemdinli'de terörist gruplar vuruldu


Hakkari'nin Şemdinli ilçesi kırsalında güvenlik kuvvetlerine saldırı hazırlığındaki terörist gruplar ile Irak Kuzeyi Hakurk ve Kandil bölgelerinde, bölücü terör örgütü mensubu teröristlerce kullanıldığı tespit edilen silah mevzi, sığınak, barınak ve mağaralar, icra edilen hava harekâtı ile imha edildi.








#TSK
#PKK
#Hakkari
#Silopi
#Adaklı
8 yıl önce