|

18 Aralık Pazartesi Sabah Raporu

Rusya Devlet Başkanı Putin, terör saldırısına yönelik istihbarat paylaşımı nedeniyle ABD'li mevkidaşına teşekkür etti.İran Cumhurbaşkanı Hasan Ruhani’nin Filistin Devlet Başkanı Mahmud Abbas’ı Tahran’a davet ettiği bildirildi.

Yeni Şafak
09:15 - 18/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:23 - 18/12/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
ARŞİV: Rusya Devlet Başkanı Putin'in ABD'li mevkidaşı Trump'la Hamburg'taki görüşmesinden.
ARŞİV: Rusya Devlet Başkanı Putin'in ABD'li mevkidaşı Trump'la Hamburg'taki görüşmesinden.

Türkiye ve dünya gündeminde akşam ve gece saatlerinde yaşanan önemli gelişmelere dair kısa başlıklar:

Rusya'dan ABD'ye dikkati çeken teşekkür

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, St. Petersburg’ta terör saldırısı planlayan kişilerin yakalanmasına yönelik istihbarat paylaşımı nedeniyle ABD Başkanı Donald Trump’a teşekkür ettiği bildirildi.

İran'dan Filistin'e kritik çağrı

Filistin Devlet Başkanı Abbas’ın ofisinden isminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili, yaptığı açıklamada, “İran Cumhurbaşkanı Ruhani, Abbas’ı önümüzdeki hafta sonu Tahran’a davet etti.” dedi.


Acil 'Tudor' toplantısı

Galatasaray'da Yeni Malatyaspor yenilgisi sonrası Cenk Ergün ve başkan Dursun Özbek bir araya geldi. Toplantının gündeminin Igor Tudor'un takımdan gönderilmesi olduğu belirtiliyor.

Demba Ba sinyali

Beşiktaş'ta kazanılan Osmanlıspor maçı sonrasında siyah beyazlı yönetici Ahmet Nur Çebi, transferle ilgili önemli mesajlar verdi.

Ahmet Nur Çebi'nin açıklamalarından öne çıkanlar;

"Cenk Tosun için teklifler geliyor ama onun gitmesini düşünmüyoruz. Teklif seviyesi değil konu, ona ihtiyacımız var. Gomez'in geleceğini zannetmiyorum ama Demba Ba bir alternatiftir, olabilir. Bizi özlüyor, biz de onu özlüyoruz. Bu olacak demiyorum ama bunların hepsi alternatiftir. Bu kadrodan giden olmazsa, gelen olmayacak."

#Sabah Raporu
#Vladimir Putin
6 yıl önce