|

20 metreden ölüme uçtu

Bodrum'a tatile gelen Brezilyalı model Rosalva Pontes, kullandığı ATV aracıyla 20 metre yükseklikten iş merkezlerinin bahçesine düştü. Güzel model, olay yerine gelen sağlık ekiplerinin 10 dakika boyunca yaptığı kalp masajına rağmen kurtarılamayarak can verdi

Muğla
00:00 - 22/03/2012 Perşembe
Güncelleme: 03:34 - 22/03/2012 Perşembe
Yeni Şafak
20 metreden ölüme uçtu
20 metreden ölüme uçtu

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ne Almanya'dan tatile gelen Brezilyalı turist, ATV aracıyla 20 metre aşağıdaki binaların bahçesine uçtu. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybetti. Model ve pilates eğitmeni Rosalva Pontes (35), ABD'de yaşayan arkadaşı Kadir Önel ile Bodrum'a tatile geldi. Bodrum'da da sık sık plates antrenmalarına giden Pontes, dün yine antrenmana gitmek için 35 GZ 7992 plakalı ATV ile yola çıktı. Pontes, konakladığı Kıbrıs Şehitleri Caddesi Akdeniz Sokak'taki evinin bulunduğu yokuşu inerken, bir anda aracın direksiyon hakimiyetini kaybetti.

KURTARAMADILAR

Araç, bir iş merkezinin bahçesine girdikten sonra 20 metre aşağı uçtu. Genç kadını gören çevre sakinleri hemen durumu sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri, boynu kırılan ve kalbi duran Pontes'e ilk müdahaleyi olay yerinde yaptılar. Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılan genç kadına burada 10 dakika boyunca kalp masajı yapıldı. Ancak doktorların tüm çabasına rağmen Pontes kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.


Bodrum'u çok özledim deyip Türkiye'ye geldi

Kız arkadaşının ölüm haberini alan Kadir Önel göz yaşlarına boğuldu. Pontes'in sık sık bodruma tatile geldiğini belirten Önel, “Kendisi tek kelimeyle bir Bodrum aşığıydı. Bir süre önce Bodrum'u özlediğini ve mutlaka gitmek istediğini söyledi. O nedenle cumartesi günü buraya geldik. Arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Bu sabah ise birlikte kahvaltı yaptık. Kendisi ders için yola çıkmıştı. Hala onu kaybettiğime inanamıyorum” şeklinde konuştu.



12 yıl önce