|

24’ü firarda

Fuat Avni operasyonu kapsamında gözaltına alınan 31 şüpheliden Muhammet Sait Kuloğlu ve Yetkin Yıldız tutuklandı. 6 şüpheli adli kontrol 23 şüpheli ise normal olarak serbest bırakıldı. Operasyonda Fuat Avni’yi kullanan kişi olduğu iddia edilen Aydoğan Vatandaş’ın da bulunduğu 24 şüpheli aranıyor.

Yeni Şafak
04:00 - 25/07/2016 Pazartesi
Güncelleme: 10:55 - 4/08/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Fuat Avni olarak bilinen sosyal medya hesabı ile ilgili FETÖ mensuplarının gerçek kimliğinin deşifresine yönelik yapılan operasyonda adliyeye sevk edilen 31 şüpheliden Muhammed Sait Kuloğlu ve Yetkin Yıldız tutuklandı. Gözaltına alınan 6 şüpheli, A.H.Ö, C.D, A.Ö, E.T, V.K, E.K adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.



2 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI


O.K, Y.Y, E.D, İ.S, M.S, D.C, A.Ş, U.Y, S.İ, Ş.T.Ş, B.U, M.A.B, A.C, M.Ç, D.Ö, C.M, A.Ö, T.K, F.E, Ç.D ve 2 şüphelinin de bulunduğu 23 şüpheli ise normal olarak serbest bırakılan isimler arasında yer alıyor.



FUAT AVNİ'NİN İSİM BABASI


Öte yandan operasyon kapsamında kendisine gelen bilgileri 'Fuat Avni' adli hesaptan yayınladığı öne sürülen eski asker Aydoğan Vatandaş ile bu hesabı ilk açan kişi olduğu iddia edilen Said Sefa, Rota Haber Genel Yayın Yönetmeni Ünal Tanık, Gri hat muhabiri Arzu Yıldız'ın aralarında bulunduğu 24 kişi hakkında gözaltı kararı bulunduğu ve arandığı öğrenildi.


#Fuat Avni
#Arzu Yıldız
#Ünal Tanık
8 yıl önce