|

5 saat sonra fark edildiler

Konya’da kontrolden çıkan bir otomobil şarampole devrildi. Araçtan fırlayan sürücü Şahin Aşkın ile 5 aylık hamile eşi Tuğba Aşkın, kazadan tam 5 saat sonra fark edildi. Yaralı koca hastanede can verirken, eşi tedavi altına alındı.

Yeni Şafak
04:00 - 23/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:19 - 23/01/2017 Pazartesi
Yeni Şafak

Konya'da hamile eşiyle kaza yaptıktan 5 saat sonra fark edilen aracın sürücüsü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Kahreden kaza, önceki akşam saat 19.30 sıralarında meydana geldi. 22 yaşındaki Şahin Aşkın yönetimindeki 42 AFL 71 plakalı otomobil, Ereğli- Konya karayolu üzerindeki Organize Kavşağı yakınlarında henüz bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıktı.



ARAÇTAN SAVRULDULAR


Takla atan atan şarampole devrilirken, sürücü ile 5 aylık hamile eşi 20 yaşındaki Tuğba Aşknı araziye savruldu. Ağır yaralanan genç çift, kazayı o anda hiç kimsenin görmemesi nedeniyle saatlerce yardım bekledi. Saat 00.30 sıralarında yoldan geçen dikkatli bir TIR şoförü, kaza yapan otomobili ve yaralı çifti fark edince telefona sarılarak durumu hemen polise ve sağlık ekiplerine bildirdi.



ÇABALAR YETERLİ OLMADI


İhbarın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri, donma tehlikesi geçiren çifti ambulanslarla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Sürücü Şahin Aşkın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Konya'ya sevk edilen


5 aylık hamile eşinin ise tedavisi sürüyor. Şahin Aşkın'ın, otomobili 2 gün önce satın aldığı ve Ereğli ilçesinde yaşayan kayınpederini ziyarete gitmek üzere yola çıktığı belirtildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.



#Konya
#Trafik kazası
7 yıl önce