|

7 ilde sahte reçete operasyonu

Suç örgütü kurma ve yönetme, resmi belgede sahtecilik, kamu kurumu zararına dolandırıcılık, kişilerin kimlik bilgilerini izinsiz kullanma suçlamasıyla gerçekleştirilen operasyonda 7 ilde 28 kişi gözaltına alındı

Yeni Şafak
07:37 - 18/05/2016 mercredi
Güncelleme: 08:14 - 18/05/2016 mercredi

İstanbul Mali şube müdürlüğünce sabah saatlerinde İstanbul merkezli olmak üzere 7 ilde ( Ankara, Adana, Hatay, Kastamonu, Kocaeli, Mardin) 46 şüpheliye yönelik olarak operasyon yapıldı. Habertürk'teki habere göre, suç örgütü kurma ve yönetme, resmi belgede sahtecilik, kamu kurumu zararına dolandırıcılık, kişilerin kimlik bilgilerini izinsiz kullanma suçlamasıyla gerçekleştirilen operasyonda 7 ilde 28 kişi gözaltına alındı.



BİR EVE BASKIN

Mali Şube Müdürlüğünün önceden belirlenen birçok adrese düzenlediği operasyon kapsamında Sancaktepe'de de bir eve baskın yapıldı. Kemal Türker Mahallesi Fırat Caddesi üzerinde bulunan bir apartmanın 4. katındaki evde aranan şüpheli bulunamazken, operasyon kapsamında bir çok kişinin gözaltına alındığı öğrenildi. Operasyonun içeriği ile ilgili bilgi verilmedi. Gözaltına alınan şüpheliler sağlık kontrolü için Haseki eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Operayon devam ediyor.



#Sahte reçete
#İstanbul Mali Şube
#Belgede sahtecilik
#Operasyon
il y a 8 ans