|

Aboubakar'ı Q7 ikna etti

Beşiktaş'ın santrfor için 1 numaralı adayı Porto'nun Kamerunlu golcüsünü arayan Quaresma, “Hiç düşünmeden gel” dedi. 24 yaşındaki forvet, rotayı Kartal'a kırdı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 25/08/2016 Perşembe
Güncelleme: 02:46 - 25/08/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Beşiktaş yönetimi, forvet arayışlarını sürdürüyor. Listenin ilk sırasındaki isimse Portekiz'in Porto ekibinde forma giyen Vincent Aboubakar... 24 yaşındaki Kamerunlu forvet için kulübüyle ve kendisiyle görüşen Beşiktaş, oyuncuyu ikna etti. 2018'e kadar sözleşmesi bulunan golcü futbolcu, siyah-beyazlı takımın formasını giymeye sıcak bakıyor. Bu gelişmede Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın da payı olduğu ortaya çıktı.



QUARESMA HAYRANI ÇIKTI


Quaresma'nın eski takımı Porto'da forma giyen Aboubakar'ın Portekizli yıldıza hayran olduğu kaydedildi. Quaresma'nın, ülkesine gittiğinde iki ismin kimi zaman biraraya gelerek Porto ve futbol üzerine konuştukları da öğrenildi. Portekizli yıldızın, Aboubakar'a, “Beşiktaş, Türkiye'nin en büyük kulübü. Hiç düşünmeden gel” dediği belirtildi. Kamerunlu oyuncu, ikna oldu. Oyuncunun kulübü ve menajeri ise fiyat konusunda diretiyor. Aboubakar'ın Beşiktaş yönetimine, “Sorunu çözüp geleceğim” dediği de ifade edildi.



Talisca'ya 1.5 milyon Euro


Beşiktaş, Anderson Talisca için Benfica ile 1+1 yıllık kiralama üzerinden anlaştığını ve 1 yıllık 2 milyon Euro ödeneceğini duyurdu. Brezilyalı oyuncuya ise yıllık 1.5 milyon Euro verilecek.


#Beşiktaş
#Quaresma
#Vincent Aboubakar
8 yıl önce