|

A’dan Z’ye bilişim eğitimi

Milli Eğitim Bakanlığı, öğretmen ve öğrencilerin bilişim alanında ilerleyebilmeleri ve proje hazırlayabilmeleri için “MEB’de Öğren” isimli yeni içerik platformu hazırladı. Uzaktan eğitim platformuyla birlikte öğrenciler bilişimi A'dan Z'ye yaşayarak öğrenecek.

Yeni Şafak
04:00 - 29/11/2015 Pazar
Güncelleme: 00:51 - 29/11/2015 Pazar
Yeni Şafak

Milli Eğitim Bakanlığınca (MEB) öğretmen ve öğrencilerin bilişim alanında ilerleyebilmeleri, proje hazırlayabilmeleri ve eğitim yöneticilerinin idari işlerini kolaylaştırabilmeleri için hazırlanan “MEB'de Öğren” isimli yeni içerik platformu hizmete girdi. Öğretmen ve öğrenciler, geliştirilen uzaktan eğitim platformu, “http://mebdeogren.meb.gov.tr” internet sitesi ile mekan ve zamandan bağımsız olarak, eğitim içeriklerinden faydalanabilecek. “MEB'de Öğren” isimli eğitim platformunda, idareci, öğretmen ve öğrencilerin bilişim alanında kendilerini geliştirebilmeleri, bilişim teknolojilerini kullanarak proje hazırlamaları, bilişim içerikli uygulamaları yaparak ve yaşayarak öğrenmeleri ve eğitim yöneticilerinin idari işlerini kolaylaştırabilmeleri için videolu içerikler bulunuyor.



EN ÇOK İLGİ YAZILIMA


İdareci, öğretmen ve öğrenciler, ister evden, ister okuldan isterse de mobil cihazlardan, mekan ve zamandan bağımsız olarak bu eğitim platformuna ulaşabilecek. Platformda, web tasarım, ses düzenleme, e-konferans, animasyon, grafik tasarımların yapıldığı Adobe ile ilgili videolu eğitimler yer alıyor.


#Milli Eğitim Bakanlığı
#İdareci
#öğretmen
#Uzaktan eğitim platformu
8 yıl önce