|

Adil Öksüz'ün darbeyi yönettiği daire

Firari FETÖ imamı Adil Öksüz'ün Kazan'daki bir apartmanın 3 numaralı dairesinden darbeyi yönettiği ortaya çıktı. Öksüz, 15 Temmuz'da pilot çocukları 2000'de şehit olan A.A ve B.A çiftinin evine geldi. Darbe girişimini burada verdiği talimatlarla yöneten öksüz, daha sonra Akıncı Üssü'ne gitti.

Yeni Şafak
07:27 - 23/09/2016 Cuma
Güncelleme: 08:55 - 23/09/2016 Cuma
Diğer

FETÖ'nün 'hava kuvvetleri imamı' olduğu belirtilen firari Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ne 15 kilometre mesafedeki Kazan merkezdeki bir apartmanın 3 numaraları dairesinde darbeyi yönettiği ortaya çıktı. Öksüz, 15 Temmuz'da pilot çocukları 2000'de şehit olan A.A ve B.A çiftinin Ankara Kazan Kazım Karabekir Caddesi'ndeki apartmanda bulunan 3 numaraları dairesine geldi.



Milliyet'in haberine göre; Eve giren Öksüz, darbe girişimini bu daireden verdiği talimatlarla yönetti. Rehin alınarak Akıncı'ya getirilen komutanların ikna girişimlerinin sonuç vermemesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan7ın canlı yayında halkı sokaklara çağırmasıyla durumun kötüye gittiğini gören Öksüz, evden ayrılarak Akıncı'ya gitti. Geceyi üste geçiren Öksüz, sabah saatlerinde diğer sivillerle üsten ayrıldı.








#Adil Öksüz
#FETÖ Darbe Girişimi
8 yıl önce