|

AK PArti 2. Bölge Seçim Merkezi açıldı

AK Parti İstanbul 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Partililerin yoğun ilgi gösterdiği açılışı AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci gerçekleştirdi.

Yeni Şafak
15:25 - 5/04/2015 Pazar
Güncelleme: 12:35 - 5/04/2015 Pazar
IHA

AK Parti İstanbul 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen törenle açıldı. Cevizlibağ'daki Toya Plaza'da yapılan açılışa AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, TBMM Anayasa Komisyonu Başkanı Burhan Kuzu, milletvekilleri aday adayları, belediye başkanları ve çok sayıda partili katıldı.



Koordinasyon merkezleri bünyesinde 25 bin gönüllünün görev alacağını belirten AK Parti İstanbul İl Başkanı Selim Temurci, “Ev ev, sokak sokak, mahalle mahalle dolaşarak çalışacağız. Koordinasyon merkezlerimizi coşkunun ve heyecanın merkezi haline getireceğiz. Bu merkezler halkın merkezleri olacak. 7 Haziran seçimlerinin sadece AK Parti için değil bizim karşımızda duran o şer ittifakı gören herkes için tarihi sorumluluğu olan AK Partimiz için bize çok farklı bir misyon yüklüyor. Bizim bir davamız var. Bizim bir geleceğimiz var. Biz İstanbuluz. Bizim en büyük davamız bu millete hizmettir. Bizim en büyük davamız tarihi sorumlulukları bilerek, bu sorumluluklar çerçevesinde bu ülkeyi yarınlara taşımaktır. İstanbul'da 39 ilçede seçim koordinasyon merkezi, 950 civarında da seçim irtibat noktaları olacak. Bunların birçoğu hazır”dedi.



Yapılan konuşmaların ardından AK Parti 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışı il başkanı ve milletvekilleri tarafından açıldı. AK Parti İl Başkanı Temurci, açılışın ardından basın mensuplarına Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ve burada yapılacak çalışmaları tanıttı. Merkez hakkında bilgi veren Temurci, seçim çalışmalarında kullanılan taşıtların merkezde izlenebildiğini ve yönlendirileceğini sözlerine ekledi.

#AK Parti
#İstanbul 2. Bölge Seçim Koordinasyon Merkezi
#Selim Temurci
#Cevizlibağ
#Toya Plaza
9 yıl önce