|

AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı belli oldu

31 Mart Yerel Seçimleri için siyasi partilerin aday belirleme çalışmaları sürerken, AK Parti'nin stratejik hamleleri dikkat çekmeye devam ediyor. Partinin büyükşehir belediye başkan adaylarından biri daha açıklandı. AK Parti aday tanıtım toplantısı, 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı Sami Er oldu.

16:36 - 17/01/2024 Çarşamba
Güncelleme: 16:38 - 17/01/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er oldu.
AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Sami Er oldu.

AK Parti, 31 Mart Yerel Seçimleri için aday tanıtım toplantısını gerçekleştirmek üzere harekete geçti. Malatya Belediye Başkan adayı olarak belirlenen isim Sami Er oldu.


Aday tanıtım toplantısı, 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleşecek. Parti yetkilileri ve seçmenler, Sami Er'in liderliğindeki Malatya için atılacak adımları merakla bekliyor.


Sami Er kimdir?

Sami Er, 1963 yılında Malatya’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise öğrenimini Malatya’da tamamlamıştır. Yıldız Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği bölümünde eğitim görmüştür. Yüksek Lisans Eğitimini İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü, Mimarlık Anabilim Dalı Kent Çalışmaları ve Yönetimi (Kentsel Dönüşüm) alanında tamamlamıştır.


T. C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı’nda Başkan Yardımcılığı ve Emlak Konut GYO’da yönetim kurulu üyeliği yapmıştır.


Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayının da açıklanacağı Ak Parti aday tanıtım toplantısı 18 Ocak Perşembe günü saat 14.00'te ATO Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilecek.




#AK Parti
#Malatya
#yerel seçim
#Malatya Büyükşehir Belediyesi
4 ay önce