|

Akhisar-Galatasaray: 1-3

Galatasaray, Süper Lig'in ikinci haftasında Akhisar Belediyespor'u deplasmanda 3-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı kırmızılıların gollerini Eren Derdiyok, Yasin Öztekin ve Bruma attı. Akhisar'ın tek golü Vaz Te'den geldi.

Yeni Şafak
23:32 - 27/08/2016 Cumartesi
Güncelleme: 23:39 - 27/08/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Galatasaray, 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.
Galatasaray, 1-0 yenik duruma düştüğü maçta Akhisar Belediyespor'u 2-1 mağlup etti.

Galatasaray, A

khisar Belediyespor'u deplasmanda 3-1 mağlup etti. Vaz Te'nin attığı golle 3.dakikada yenik duruma düşen sarı kırmızılılar, Eren Derdiyok, Yasin Öztekin ve Bruma'nın golleriyle mücadeleden 3 puanla ayrıldı.



Akhisar-Galatasaray maçından dakikalar;


3. dakikada Akhisar Belediyespor öne geçti. Ege temsilcisinin sağ kanattan Soner Aydoğdu ile kullandığı köşe vuruşunda, ceza alanı içinde Vaz Te, topu kafa vuruşuyla filelere gönderdi: (1-0.)



26. dakikada sol çapraz pozisyonda topla buluşan Sneijder'ın vuruşunda kaleci Fatih topu uzaklaştırdı. 31. dakikada Sneijder'ın ceza alanı dışında yaptığı sert vuruşta, kaleci Fatih meşin yuvarlağı kontrol etti.



35. dakikada Galatasaray beraberliği yakaladı. Sol kanattan Sneijder'ın yaptığı ortada Eren Derdiyok, ceza alanı içinde savunma oyuncuların rağmen kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi: (1-1.)





İlk yarı 1-1 tamamlanırken Galatasaray ikinci yarıya Eren Derdiyok şokuyla başladı. İsviçreli futbolcu yaşadığı baş dönmesi sebebiyle ikinci yarı başında oyundan çıkarken oyuna yeni transfer Josue girdi.



63.dakikada Josue'nin Akhisar Belediyesporlu futbolcudan kaptığı topla kontraya çıkan Galatasaray'da Bruma, Yasin Öztekin'e asist yaptı ve sarı kırmızılılar mücadelede 2-1 öne geçti.



Bu dakikadan sonra Akhisar Belediyespor maçta hakimiyet kurdu ve Galatasaray kalesine etkili ataklarla yüklenmeye başladı. Rodallega ile önemli fırsatlar yakalayan Ege temsilcisi, Muslera'yı geçemedi.



Galatasaray kapanışı Portekizli yıldızı Bruma ile yaptı. Sarı kırmızılılar duraklama dakikalarında Josue ile başlayan atakta Carole, Bruma'ya müthiş bir asist yaptı. Portekizli futbolcu bu fırsatı iyi değerlendirdi ve golünü attı. (1-3)

















#Akhisar
#Galatasaray
#Süper Lig
8 yıl önce