|

'Amigo Sefa' sahte kimlikle yakalandı

Aa
00:00 - 7/04/2008 Pazartesi
Güncelleme: 17:24 - 7/04/2008 Pazartesi
Yeni Şafak
'Amigo Sefa' sahte kimlikle yakalandı
'Amigo Sefa' sahte kimlikle yakalandı

Fenerbahçe futbol takımının tribün lideri olarak bilinen amigo "Sefa" lakaplı Sefa Kalya, Chelsea maçı için sahte kimlik ve pasaport ile Londra'ya gitmeye çalışırken Atatürk Havalimanı'nda yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz hafta Fenerbahçe'nin 2-1'lik galibiyetiyle sonuçlanan Chelsea maçının rövanşı için Londra'ya gitmeye çalışan Fenerbahçe amigosu Sefa, Nihat Özpolat adına düzenlenmiş kimlik ve pasaport ile birlikte Atatürk Havalimanı'nda yakalandı. Gerçek adı Sefa Kalya olan "Amigo Sefa"nın Nihat Özpolat adına düzenlenmiş kimlik ve pasaport kullandığı ileri sürüldü. Amigo Sefa'nın, daha önceden de çok kez Nihat Özpolat sahte kimliği kullandığı, bu nedenle de sabıka kaydı bulunması nedeniyle yine sahte kimliğini kullanarak yurtdışına çıkmaya çalıştığı öğrenildi.



Atatürk Havalimanı'ndan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirilen Sefa, ifadesinin alınması ve işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bakırköy Adliyesi'ne sevk edildi. Amigo Sefa, emniyet müdürlüğü çıkışında "Fenerbahçe sevgisi işte. Bir daha olsa yine yaparım, maça gidecektim." şeklinde konuştu.

16 yıl önce