|

Bakırköy'de 'Nevruz' kovalamacası

Bakırköy'de düzenlenmek istenen nevruz etkinliği nedeniyle polis ekipleri yoğun güvenlik önlemi aldı. Alana girmek isteyen bir grup ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Grup, kaçarak uzaklaştı.

Yeni Şafak
12:45 - 20/03/2016 Pazar
Güncelleme: 12:53 - 20/03/2016 Pazar

Halk Pazarı'nda yapılacağı belirtilen nevruz etkinliği sebebiyle polis ekipleri ve TOMA'lar alanın etrafında hazır vaziyette bekletiliyor.



Ekrem Kurt, İsmail Erez Bulvarı ile İncirli ve D-100'den İsmail Erez Bulvarı'na katılımda polis ekipleri Halk Pazarı'na etkinlik nedeniyle gitmek isteyenlere izin vermiyor.



Öte yandan önlemler çerçevesinde Bakırköy metro istasyonuna giriş ve çıkışlar kapatıldı, polis helikopterinin de bölgede uçuş yaptığı görüldü. Polis ekipleri ayrıca İncirli metrobüs durağının üst geçidinde kontroller yapıyor.



Bu arada alana girmek isteyen bir grup polis ekipleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı.



HDP İstanbul İl Başkanlığı, Bakırköy pazar alanında nevruz kutlaması için yaptıkları başvurunun kabul edilmediğini bildirmişti.



Bir grupla polis arasında kovalamaca


Alana girmek isteyen bir grup ile polis ekipleri arasında kovalamaca yaşandı. Grup, kaçarak uzaklaştı. Polisin önlemleri devam ediyor.


#bakırköy
#nevruz
#toma
8 yıl önce