|

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'tan Yeni Şafak'a ziyaret

Saldırıya uğrayan Yeni Şafak gazetesine ziyarette bulunan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, geçmiş olsun dileklerini iletti.

Yeni Şafak
17:19 - 11/02/2016 Perşembe
Güncelleme: 15:31 - 11/02/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Yeni Şafak ve Yeni Akit gazetelerine bu gece kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlendi. Molotofkokteyli atan saldırganlar, daha sonra çalışanların ofislerini uzun namlulu silahlarla taradı. Her olayda da ölen ya da yaralanan olmazken, binalar hasar gördü.



Yeni Şafak gazetesine ziyarette bulunan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, geçmiş olsun dileklerini iletti. Kurtulmuş'un açıklamasından öne çıkan başlıklar şöyle:



Hükümetimiz adına geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için buradayım Yeni Şafak'ın bütün mensuplarına geçmiş olsun diyorum. Gerçekten hain bir saldırı. Bütün basın camiasının bu saldırıların karşısında durması önemlidir. Şimdi önce şunu bilmemiz gerek. Türkiye'nin karşı karşıya kaldığı terör saldırıları çok ciddi.



Bu saldırılar karşısında sesini yükselten herkese teşekkür ederim. Bu saldırının arkasındaki gerçek ortaya çıkarılacaktır. Bütün boyutlarıyla bu saldırıyı kınıyorum.




#Yeni Şafak
#Yeni Akit
#Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş
#Numan Kurtulmuş
8 yıl önce