|

Baykal'ın yakın dostu ve doktorundan flaş açıklama

Beyin kanaması ve ameliyat sürecinde Deniz Baykal’ın yanından ayrılmayan yakın dostu Aydın Milletvekili Prof. Metin Lütfi Baydar, Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili "İyi olacağına inanıyorum" açıklamasını yaptı.

Yeni Şafak
08:44 - 22/10/2017 Pazar
Güncelleme: 09:11 - 22/10/2017 Pazar
Diğer
Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar
Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar

Yüksek ateş ve solunum sıkıntısı şikayeti ile hastaneye kaldırılan ve Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesinde tedavi gören eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili
Deniz Baykal
’ın yakın dostu Aydın Milletvekili Prof. Dr.
Metin Lütfi Baydar
, "Beyni 60 yaşında birinin beynine benzemiyor, düzeleceğine inanıyorum" dedi.

Beynin durumu çok kötü değil

Deniz Baykal'ın yanından ayrılmayan hatta ameliyatlarına giren Aydın Milletvekili Prof. Dr. Metin Lütfi Baydar, "Normalde 60 yaş üstü insanın beyni daha sulu olur ve kafatasıyla arasında boşluk bulunur. Deniz Bey’in beyni 30-35 yaşını aşmamış bir insanınki gibi tam kapalı. Orada kanama olunca baskı yapmaya başladı, bunun üzerine beyin sapına baskı oluşmaması için kafatasından bir bölüm açtık." şeklinde konuştu.

Habertürk gazetesine konuşan Baydar, yapılması gereken her şeyin yapıldığını dile getirerek "Hepsi de uluslararası sisteme uygun olarak gerçekleşti. Şimdi beynin zamana ihtiyacı var, iyi olacağına inanıyorum" dedi.


#Deniz Baykal
#Metin Lütfi Baydar
7 yıl önce