|

Beşiktaş 'Adriano' için görüşmelere başladı

Beşiktaş, İsmail Köybaşı'nın ayrılmasının ardından aradığı sol beki Barcelona'da buldu. Menajer Ahmet Bulut aracılığıyla Barcelonalı Adriano'nun transferi için görüşmelere başlayan siyah beyazlı ekip transferi bitirmek için imkanları zorluyor.

Yeni Şafak
09:10 - 21/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 06:33 - 21/07/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Beşiktaş, İsmail Köybaşı'nın ayrılığı sonrasında sol beke Barcelona'dan Adriano'yu transfer etmek istiyor.
Beşiktaş, İsmail Köybaşı'nın ayrılığı sonrasında sol beke Barcelona'dan Adriano'yu transfer etmek istiyor.

Beşiktaş, İsmail Köybaşı'nın takımdan ayrılmasının ardından sol bek arayışlarına hız vermişti. Siyah beyazlılar gündemine Arjantinli Emmanuel Mas, Kolarov gibi isimleri almış ancak bu transferlerden sonuç alamamıştı. Beşiktaş yönetimi bu gelişmelerin ardından Barcelona'dan ayrılması gündemde olan Adriano 'yu transfer listesinin en başına yazdı.



Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın bu transfer için Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut'a yetki verdiği öğrenildi. Arda Turan'ın Barcelona'ya transferinde büyük katkısı olan başarılı menajerin Barcelona ile olan iyi ilişkileri sayesinde bu transferi gerçekleştirmek için görüşmelere başladığı kaydedildi. Sözleşmesi gelecek sezon bitecek olan futbolcu için 2 milyon euroluk


bir teklif yaptığı aktarılan Beşiktaş'ın oyuncuya da yıllık 2 milyon euro teklif ettiği ifade edildi. Türkiye'de yaşanan darbe girişimi sebebiyle oyuncunun ikna edilmesinin zaman alacağı belirtilirken transferin önündeki tek engelin ülkede yaşanan olaylar olduğu aktarıldı.



  • Adriano 2010 yılında Barcelona'ya Sevilla'dan 9.5 milyon euroya transfer olmuştu. 31 yaşındaki futbolcu geçtiğimiz sezon Katalan ekibi ile 19 karşılaşmaya çıkarken bu mücadelelerde 1 gol attı, 2 de asist yaptı.

Mathieu'da geri adım!

Beşiktaş'ın Barcelona'dan kadrosuna katmak istediği bir diğer isim Jérémy Mathieu'nun transfer ihtimalinin ise çok düşük olduğu belirtildi. Katalan ekibinin 2014 yılında Valencia'dan 20 milyon euroya kadrosuna kattığı futbolcunun maliyetinin siyah beyazlıları oldukça zorlayacağı ve bu transferde geri adım atıldığı belirtildi.














#Beşiktaş
#Adriano
#Mathieu
#Ahmet Bulut
8 yıl önce