|

Belediye aracında bomba taşıyan var

İçişleri Bakanlığı'nca Kanun Hükmünde Kararname (KHK) ile Batman Belediyesi'ne görevlendirilen Vali Yardımcısı Ertuğ Şevket Aksoy, belediyenin araçlarıyla bomba taşındığını şahit olduklarını söyledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/11/2016 Pazar
Güncelleme: 00:34 - 6/11/2016 Pazar
Yeni Şafak

Aksoy, Türkiye Petrolleri Kristal Park'ta düzenlenen basın toplantısında, belediye işçilerinin bir yıldır ödenmeyen ikramiyelerini ödediklerini, hiçbir belediye çalışanına yönelik art niyetleri olmadığını söyledi. Aksoy, “Burası babamızın çiftliği değil, burası bir kamu kurumudur. Bugüne kadar hiçbir işçimize ön yargı ile bakmadım. Bakmış olsaydım bir yıldır ödenmeyen 1 milyon 750 bin liralık ikramiyelerini ödemezdim. Belediye işçilerinin işten atılacağı iddiaları asılsız" dedi.



YAYGARAYA DİKKAT


Tüm çalışanların rahat olması gerektiğini ifade eden Aksoy, “(Sizi işten atacaklar, belediyelere el koydular) diye yaygara koparanlar var. Bu yaygaralara kimse itibar etmesin. Bu tamamen art niyetli kişilerin halkı sokağa dökme girişimleridir” diye konuştu. Takıma ayak uyduramayan, hırsızlık yapan, işe gelmeyen, işi sabote eden, kanun kaçağı olanın gözünün yaşına bakmayacağını aktaran Aksoy, şunları kaydetti: “Bu belediyenin aracında bomba taşındığına şahit olduk. Bizim hiç kimsenin siyasi ve dünya görüşüyle, ekmeği ile oynama, işten atma gibi bir derdimiz olmaz, ama belediyenin aracına bomba koyan, o bombayı oraya koyan kişilere yardımcı olan kimsenin gözünün yaşına da bakmam. Belediye çalışanlarımız arasında silahlı terör örgütü üyesi olan çalışanlarla ilgili işlemler devam ediyor.”



#İçişleri Bakanlığı
#KHK
#Ertuğ Şevket Aksoy
7 yıl önce