|

Beylikdüzü Belediyesi'nin imam hatip klibine ÖNDER'den tepki

CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'nin hazırladığı 'imam hatip' klibine tepki gösteren ÖNDER, 'yanlışı bir an önce düzeltin' çağrısında bulundu. ÖNDER'in açıklamasında, "Yavrularımız arasında ayrımcılık yapacak sıfatlar kullanmak hani partiden olursa olsun belediyelerimize yakışmamaktadır" denildi.

Yeni Şafak
19:01 - 27/10/2016 الخميس
Güncelleme: 19:31 - 27/10/2016 الخميس
Yeni Şafak

İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER), CHP'li Beylikdüzü Belediyesi'nin hazırladığı 'imam hatip' klibine tepki gösterdi.



ÖNDER'den yapılan açıklamada, küçük bir çocuğun ağzından aynı okulu paylaşan çocuklar arasında ayrımcılığa sebebiyet verecek bir paylaşım yapıldığı belirtildi.



Beylikdüzü Belediyesi'ne yanlışı düzeltmesi için çağrıda bulunan ÖNDER'in açıklamasında, "Bu ülkede bütün öğrenciler gibi İmam Hatipli öğrenciler de bizim çocuklarımızdır. Yavrularımız arasında ayrımcılık yapacak sıfatlar kullanmak hani partiden olursa olsun belediyelerimize yakışmamaktadır. Beylikdüzü Belediyesi'ne bir an önce bu yanlışı düzeltmeleri çağrısı yaparken toplumu ayrıştıran değil birleştiren çalışmalara ihtiyacımız olduğunu bir kez daha hatırlatmak isteriz" ifadelerine yer verildi.



  1. Beylikdüzü Belediyesi tarafından hazırlanan klipte, yeni okul yapılana kadar İmam Hatip Ortaokulu ile aynı binayı paylaşan bir öğrencinin ağzından imam hatip öğrencilerini hedef alan paylaşımlar yapılmıştı.










#CHP
#Beylikdüzü Belediyesi
#İmam Hatip
#ÖNDER
٪d سنوات قبل