|

Bozdağ: Terör bitene kadar mücadele devam edecek

Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısıyla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Bozdağ, "Terör bitene kadar mücadele devam edecektir" dedi.

Yeni Şafak
10:44 - 11/12/2016 Pazar
Güncelleme: 10:49 - 11/12/2016 Pazar
Yeni Şafak

Dün Beşiktaş'ta gerçekleştirilen terör saldırısında 27'si polis 29 kişi şehit oldu. 19'u yoğun bakımda 155 kişinin tedavisi sürüyor. Saldırıyla ilgili açıklama yapan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Hiçbir terör örgütü ve terör saldırısı, Türkiye'nin terörle mücadelesini sekteye uğratamaz" dedi. Bozdağ'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:



"İstanbul'da hain terör saldırısındaki şehitlerimize Allah'tan rahmet,yakınlarına/milletimize başsağlığı/sabır;yaralılara şifalar diliyorum. Hain ve menfur terör saldırılarını,bu saldırıyı, yapan teröristleri ve yaptıran terör örgütünü lanetliyorum.



Türkiye, PKK, FETÖ ve DEAŞ dahil on civarında terör örgütüyle eşzamanlı mücadele eden dünyadaki tek ülkedir. Hiçbir terör örgütü ve terör saldırısı, Türkiye'nin terörle kararlı, etkin ve netice alıcı mücadelesini olumsuz etkileyemez.



Terör, terör örgütleri, teröristler ve bunların arkasındaki karanlık güçlerle Türkiye'nin mücadelesi, terör bitene kadar devam edecektir. Hiçbir terör örgütü ve terör saldırısı, Türkiye'nin terörle mücadelesini sekteye uğratamaz."



Beşiktaş'ta 29 şehidimiz var




#Beşiktaş
#Terör Saldırısı
#Bekir Bozdağ
7 yıl önce