|

Bu saldırının hedefi toplum

TÜSİAD heyeti, Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle dün siyasi partileri ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/03/2016 Perşembe
Güncelleme: 01:34 - 17/03/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Meclis'te grubu bulunan partilerle görüşme kapsamında HDP ve CHP'yi ziyaret eden TÜSİAD heyetinin sonraki durağı AK Parti oldu. Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Numan Kurtulmuş, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Cansen Başaran Symes ve beraberindeki heyeti, Çankaya Köşkü'ndeki makamında, hükümet adına kabul etti. Ankara Güvenpark'taki terör saldırısıyla ilgili gerçekleştirilen görüşmede, Kurtulmuş, hassasiyetlerinden dolayı TÜSİAD yönetimine teşekkür etti.


Ülke olarak son derece zor ve hassas bir dönemden geçildiğini anlatan Kurtulmuş, “Bu sistematik bir saldırıdır. Bu saldırıdan asla yılmayacağız, korkmayacağız. Bu saldırının hedefi şu grup ya da bu grup değildir, toplumun her kesimidir, bütün milletimizin tamamıdır” dedi.



Terörün sınıflandırılamayacağını ancak yaşanan son olayda çok daha masum halka yönelik bir terör saldırısının gerçekleştirildiğini anlatan Symes, “Ankara'da özellikle parlamentoda grubu bulunan siyasi partilerimizle bir görüş alışverişi yapmayı planladık” diye konuştu.


#terör saldırısı
#TÜSİAD
#Numan Kurtulmuş
8 yıl önce