|

Bürokratın bar keyfi

Beyaz Enerji davası tanığı Bülent Kuyumcu, Enerji İşleri Müdürü Gürsoy'un evine kendisinden habersiz bar yapıldığını söyledi.

Yeni Şafak
00:00 - 13/07/2001 Cuma
Güncelleme: 15:37 - 17/05/2017 Çarşamba
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv

---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Beyaz Enerji davasında yargılanan eski Enerji İşleri Genel Müdür Yardımcısı Yavuz Gürsoy'un evine, kendisinden habersiz Amerikan barı yapıldığı ortaya çıktı. DGM'de dün yapılan duruşmada tanık olarak ifade veren Bülent Kuyumcu, "Bizim marangozlar haberim olmadan Enerji Bakanlığı Enerji İşleri Genel Müdürlüğü Yavuz Gürsoy'un evine Amerikan barı yapmışlar. Zaten maliyeti de çok fazla değil" dedi.

Beyaz sanıklar vareste tutuldu

Ankara 1 No.'lu DGM, "Beyaz Enerji" davası kapsamında "cürüm işlemek için çete oluşturdukları ve bu çeteye yardım ettikleri" gerekçesiyle 10 sanığın yargılandığı davada, savunması alınan sanıkların duruşmalardan vareste tutulmasına ve dosyadaki eksiklerin giderilmesine karar verdi.

İddianamede Muzaffer Selvi, Ünal Peker, Birsel Sönmez, Mustafa Mendilcioğlu, Osman İlhan, Yavuz Gürsoy ve Hasan Hüseyin Çoğalan'ın "cürüm işlemek için çete oluşturmak" hükmünü içeren 313/1. maddesi uyarınca 1'er yıldan 2'şer yıla kadar hapsi isteniyor.


----------------- imza------------------

----------------- imza------------------



#Arşiv
#Yeni Şafak Arşiv
23 yıl önce