|

Çetenin araçları barajda bulundu

‘Arap Emrah’ olarak bilinen Emrah S.’nin çetesinin yasa dışı işlerde kullandığı 8 otomobil, Alibeyköy Barajı’ndan vinçle çıkarıldı. Çete üyeleri sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/10/2017 Tuesday
Güncelleme: 09:54 - 31/10/2017 Tuesday
Yeni Şafak
​İstanbul’da bir çetenin işledikleri suç sonrası baraja attıkları 8 çalıntı araç çıkartıldı.
​İstanbul’da bir çetenin işledikleri suç sonrası baraja attıkları 8 çalıntı araç çıkartıldı.

İstanbul’da bir çetenin işledikleri suç sonrası baraja attıkları 8 çalıntı araç çıkartıldı. İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 21 Eylül’de Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’nın bahçesinde yaşanan silahlı kavgaya karışan kişilerin yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı.


Teknik ve fiziki takip sonucu çatışan iki gruptan birinin başında “Arap Emrah” lakaplı eski DHKP-C’li Emrah S., diğerinin başında ise Volkan R. olduğu belirlendi. Farklı adreslere düzenlenen baskınlarda her iki çeteye mensup 16 kişi yakalandı. Arap Emrah çetesinin, silahlı baskın, gasp, soygun, cinayet, ve yaralama gibi suçlarda kullandıkları araçları Alibeyköy Barajı’na attığı tespit edildi. Tamamı çalıntı olan araçların bulunması için Deniz Polisi devreye sokuldu. Balık adamlarca yapılan aramalarda çete tarafından baraj gölüne atılan 8 otomobil çıkarıldı. Çete üyeleri, Emniyet’teki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 

#İstanbul
#Çete
#Baraj
#Araç
6 years ago