|

CHP'nin referandum sloganı belli oldu

CHP lideri Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanan MYK'da, CHP'nin referandum sürecinde kullanması için "Geleceğimiz için hayır" sloganının ön plana çıktığı öğrenildi. Referandum kampanyasını Amasya'dan başlatması beklenen Kılıçdaroğlu'nun, üniversiteli gençlere de mektup yazacağı kaydedildi. CHP'nin referandum görsellerinde daha çok çocuk ve gençlere yer vereceği belirtildi.

Yeni Şafak
21:05 - 27/02/2017 Pazartesi
Güncelleme: 21:09 - 27/02/2017 Pazartesi
AA
CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu
CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında gerçekleşen Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi.



Yaklaşık 4 saat süren toplantıda, CHP'nin referandum kampanyasıyla ilgili çalışmalar ele alındı.



Profesyonel reklam şirketlerinin kampanya görsellerine ilişkin sunum yaptığı toplantıda, MYK üyelerinin görüş ve önerileri alındı.



Toplantıda, CHP'nin referandum sürecinde kullanması için "Geleceğimiz için hayır" sloganının ön plana çıktığı öğrenildi. CHP'nin, kampanyada çocuk ve gençlere daha çok yer vermeyi planladığı, görsellerin bu yönde hazırlandığı belirtildi.



Dış politika, seçim güvenliği ve gençlerin referanduma katılımı konusunda sunumların yapıldığı toplantıda, Yunanistan'la son dönemde yaşanan gerginlik değerlendirildi.



Kampanya Amasya'dan başlatılacak


Referandum kampanyasını Amasya'dan başlatması beklenen Kılıçdaroğlu'nun, 1 Mart Çarşamba günü CHP Genel Merkezi'nde partisinin milletvekilleriyle kapalı grupta bir araya geleceği belirtildi. Kılıçdaroğlu, 3 Mart'ta İstanbul'da, 4 Mart'ta ise İzmir'de çeşitli programlara katılacak.



Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun, üniversiteli gençlere de bir mektup yazarak, onları "demokrasiye sahip çıkmaya" çağıracağı kaydedildi.


#CHP
#Kemal Kılıçdaroğlu
#Referandum
7 yıl önce