|

Çifte vahşet

Kahramanmaraş’ta yaşlı bir çift önce dövülüp ardından yakılarak öldürülmüş halde bulundu. Karabük’te de evlerinde darbedilen yaşlı karı-kocadan biri öldü, diğeri ağır yaralandı

Yeni Şafak
04:00 - 20/11/2014 Perşembe
Güncelleme: 20:37 - 19/11/2014 Çarşamba
Diğer
Karabük ve Kahramanmaraş, yaşlı çift vahşetiyle sarsıldı. Evlerinde saldırıya uğrayan yaşlılardan 3’ü öldü, diğeri ise komalık oldu. Kahramanmaraş’ın Onikişubat ilçesine bağlı Çınarpınar Mahallesi’nde ikamet eden Ali (73) ve Havva Demir’den (69) haber alamayan komşuları, eve girdiklerinde yaşlı çiftin yanmış cesetleriyle karşılaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, yaptıkları ilk incelemede, yaşlı çiftin dövülerek öldürüldükten sonra cesetlerinin yakıldığını tespit etti. Cesetler, otopsi yapılmak üzere Necip Fazıl Şehir Hastanesi morguna kaldırıldı. 

OĞLU MERAK EDİP ARADI

Bir diğer vahşeti ise oğulun telefonu ortaya çıkardı. Karabük’ün Eskipazar ilçesinde yaşayan Rahmi (64) ve Halime Kayacuk (63) çiftinden bir süre haber alamayan oğulları Yavuz Kayacuk, telefonla komşularını arayarak yardım istedi. Eve gelen komşuları kapının açılmaması üzerine durumu polise bildirdi. 

ELLERİNİ ARKADAN BAĞLAMIŞLAR

Çilingir yardımıyla eve giren polis ekipleri, çifti kanlar içinde yerde yatarken buldu. Sağlık ekipleri, elleri iple arkadan bağlanan ve vücudunda çok sayıda darp izi bulunan Rahmi Kayacuk’un öldüğünü belirledi. Feci şekilde dövülen ağır yaralı Halime Kayacuk ise Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. 
#Kahramanmaraş
#Karabük
#yaşlı çift
9 yıl önce