|

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eyüp Sultan'ı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, cuma namazını Eyüp Sultan Camisi'nde kıldı. Eyüp Sultan'ın türbesini de ziyaret eden Erdoğan, camiden Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile birlikte çıktı.

Yeni Şafak ve
14:41 - 6/05/2016 Cuma
Güncelleme: 15:03 - 6/05/2016 Cuma
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş vardı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş vardı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yıldız Sarayı Mabeyn Köşkü'nden öğle saatlerinde Eyüp Sultan Camisi'ne geldi. Cuma namazını burada kılan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan, milletvekilleri ve ilçe belediye başkanları eşlik etti.



Türbeyi ziyaret etti


Namaz çıkışında vatandaşlarla selamlaşan Erdoğan, bazılarıyla fotoğraf çektirdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Eyüp Sultan'ın türbesini de ziyaret etti.



Kurtulmuş'la birlikte çıktı


Ziyaretin ardından Erdoğan makam aracıyla caminin deniz tarafındaki Cülus Yolu Kapısı'ndan çıktı. Erdoğan'ın yanında Numan Kurtulmuş'un da olduğu gözlendi. Bu arada vatandaşlar, sevgi gösterisinde bulundukları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam aracını durdurdu. Erdoğan da aracından çocuklara oyuncak dağıttı.




#Recep Tayyip Erdoğan
#Eyüp Sultan
#Numan Kurtulmuş
8 yıl önce