|

Daha son sözümüzü söylemedik

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sosyal medya hesabından “Daha son sözümüzü söylemedik” mesajıyla paylaşılan fotoğrafı birkaç saat içinde yüzbinlerce beğeni aldı.

Yeni Şafak ve
08:00 - 18/12/2017 Pazartesi
Güncelleme: 09:18 - 18/12/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Karaman’da bulunduğu saatlerde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapıldı. “Daha son sözümüzü söylemedik” ifadeleriyle paylaşılan fotoğraf saatler içerisinde yüz binlerce beğeni aldı. Cumhurbaşkanı cuma günü Necip Fazıl Ödülleri töreninde, “Daha Türk milleti olarak, ümmet olarak son sözümüzü söylemedik; inşaallah en kısa sürede haksızlıkları elle düzelteceğimiz günleri de göreceğiz” sözleri büyük alkış almıştı.

Bir yılda 34 seyahat

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yurt dışı maratonu ile 2017’de yine baş döndürdü. 2017 trafiğine Tanzanya ile başlayan Erdoğan, yılın son ziyaretini 25-27 Aralık günlerinde yine yeşil kıta’ya yapacak. 2017’de 34 yurt dışı program gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 2017’de son durağı Afrika ülkeleri Sudan, Çad ve Tunus olacak.

Erdoğan, 2017 yılının yurt dışı maratonunu 22 Ocak’ta Tanzanya ile başlatmıştı. Erdoğan, aynı program kapsamında Tanzanya’dan sonra Mozanbik ve Madagaskar’a gitmişti. Körfez krizinin çözülmesi konusunda büyük çaba harcayan Erdoğan, Katar ve Kuveyt’e 3 ziyaret Suudi Arabistan’a ise 2 ziyaret gerçekleştirdi. Erdoğan’ın en çok gittiği ülkeler arasında Rusya ilk sırayı aldı. Erdoğan ve Putin 2017 yılı içinde 8 kez bir araya geldi. Görüşmelerde Suriye’nin yanı sıra S-400’ler, Türk akımı ve bölgesel konular değerlendirildi.

"Daha son sözümüzü söylemedik."

Recep Tayyip Erdoğan (@rterdogan)'in paylaştığı bir gönderi ()

#Recep Tayyip Erdoğan
#Sudan
#Çad
#Tunus
6 yıl önce