|

Dalgalar yuttu

Mersin'in Erdemli ilçesinde serinlemek için denize giren 15 yaşındaki İdris Buruk ile yaşıtı Emircan Durak boğularak can verdi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 1/05/2017 Pazartesi
Güncelleme: 22:47 - 30/04/2017 Pazar
Yeni Şafak
​Mersin'in Erdemli ilçesinde serinlemek için denize giren 15 yaşındaki İdris Buruk ile yaşıtı Emircan Durak boğularak can verdi.
​Mersin'in Erdemli ilçesinde serinlemek için denize giren 15 yaşındaki İdris Buruk ile yaşıtı Emircan Durak boğularak can verdi.

Havaların ısınmasıyla birlikte ilk boğulmak vakası Mersin'in Erdemli ilçesinden geldi. Serinlemek için denize giren 2 arkadaş boğuldu. İdris Buruk (15) ve arkadaşı Emircan Durak (15), dün Akdeniz Mahallesi sahilinde denize girdi. Yüzme bilmediği öğrenilen gençlerin bir süre sonra suda çırpındığını gören çevredekiler, durumu polis ve ilk yardım ekiplerine bildirdi. Bazı vatandaşlar da dalgalara kapılan gençleri kurtarmak için denize atladı.

GÖZYAŞINA BOĞULDULAR

Çevredekiler tarafından baygın halde sudan çıkarılan Buruk ve Durak'a kısa sürede olay yerine ulaşan 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Ekiplerin dakikalarca süren kalp masajına rağmen gençler kurtarılamadı. Buruk ve Durak'ın cenazeleri, otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Acı haberi alır almaz kurumun önüne koşan gençlerin ailesi ve yakınları sinir krizi geçirdi.

#Mersin
#Erdemli
#Boğulma
7 yıl önce