|

Nedret Ersanel: Bu iş burada bitmedi

TVNET Özel Yayını'nda Çanakkale Zaferi ve Afrin'in teröristlerden temizlenmesini değerlendiren Yeni Şafak yazarı Nedret Ersanel, "Bu iş burada bitmedi" dedi. 103 yıl önce Çanakkale'de açılan deftere bugün önemli bir çizgi atıldığını kaydeden Ersanel, "Bu saatten sonra Türkiye'yi Münbiç de kesmez" düşüncesini dile getirdi.

Yeni Şafak
13:50 - 18/03/2018 dimanche
Güncelleme: 14:09 - 18/03/2018 dimanche
Yeni Şafak
Nedret Ersanel, TVNET Özel Yayını'nda konuştu.
Nedret Ersanel, TVNET Özel Yayını'nda konuştu.

Bugün 18 Mart. Çanakkale Zaferi'nin 103. yıl dönümü. Osmanlı askerinin yedi düvele karşı verdiği kahramanca mücadelesi, unutulmayacak bir zaferle sonuçlanmış, Çanakkale'nin geçilmez olduğu bir kez daha ispat edilmişti.

TVNET Özel Yayını ile Çanakkale ve Afrin'deki gelişmeleri an be an aktarıyor.

TVNET canlı yayınında konuşan Yeni Şafak yazarı Nedret Ersanel, "Bu iş burada bitmedi" mesajı verdi. Ersanel şunları söyledi:

"Bu iş burada bitmedi, burada başlayacağız. Buradaki insanların reaksiyonlarından görüyoruz herkes çok heyecanlı. Unutturmayacağımız şey şu; bu ülkenin bütün insanları ellerini açıp 'ordumuz muzeffer olsun, ayağına taş değmesin' derken bu ülkenin başka gençleri de 'Afrin'de ne işimiz var' diyenler, 'gazetelerde neden her gün Rakka veriyorsunuz' diyenlere seslenmek istiyorum. Biz edep ediyoruz bir şey demiyoruz. Ama bunları da unutmayacağız.

Afrin'e girmeyin diyenleri ibreti alem için oraya davet etsin.

103 yıl önce açılan bir defter var bu ülkenin tarihinde. Bugün Afrin'de kapandı deniyor. Ben de diyorum ki, öyle bir şey yok. Daha inşallah yeni başlıyoruz. Bu saatten sonra Türkiye'yi Münbiç de kesmez."



#Çanakkale Zaferi
#Afrin
#Zeytin Dalı Harekatı
#Nedret Ersanel
il y a 6 ans