|

Derbide güçlü olan kazanır

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, idman öncesi oyuncularını derbide fizik güçlerinin iyi olması gerektiği konusunda uyardı; antrenmanda da takımın pestilini çıkardı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/02/2016 Cuma
Güncelleme: 03:47 - 26/02/2016 Cuma
Yeni Şafak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş derbi öncesi işini sıkı tutuyor. Fenerbahçe ile oynayacakları maçın hazırlıklarını dün sabah yaptığı antrenmanla sürdüren siyah-beyazlılarda tecrübeli teknik adam çalışma öncesi futbolcularıyla saha içinde yaklaşık 10 dakika süren bir toplantı yaptı. Basına açık yapılan idmanda siyah-beyazlıların teknik patronu, derbinin önemini oyuncularına anlatırken “Kadıköy'de çok önemli bir karşılaşma oynayacağız. Fizik olarak güçlü olan tarafın kazanacağı bir maç olacak. Son haftalarda bazı oyuncularımızın güçsüz olması dikkat çekiyor. Maça kadar herkes kendine çok dikkat etsin. Oradan 3 puanla dönersek büyük ihtimalle yarışı erken bitiririz” ifadelerini kullandı.



KOMANDO EĞİTİMİ


Antrenmanın büyük bölümünü kuvvet ve denge çalışmalarına ayıran deneyimli teknik adam, idmanda oyuncularına adeta komando eğitimi verdi. Sırtlarından lastikle duvara bağlanan oyuncularını koşturan tecrübeli çalıştırıcı, daha sonra futbolcularının bel bölgesini güçlendiren hareketler yaptırdı.



Yaşlılara ziyaret






Beşiktaş'ın yıldız oyuncuları Mario Gomez, Cenk Tosun ve Gökhan Töre, Darülaceze'yi ziyaret etti. İdmandan sonra Darülaceze'nin Kayışdağı'ndaki tesislerine giden futbolcular, ilk olarak İstanbul Darülaceze Müdürü Reşit Taşkın'ı makamında ziyaret etti; daha sonra bakımevinde kalan yaşlılarla tek tek ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdi.



#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#Fenerbahçe
#Mario Gomez
#Cenk Tosun
#Gökhan Töre
8 yıl önce