|

Derbide söz oyuncularda

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk yolunda G.Saray derbisini mutlak kazanmaları gerektiğini belirterek, "Bundan sonra ne söylenecekse oyuncularımız söyleyecek. Beşiktaş şampiyonluk istiyor. Onun için de kazanması lazım" dedi

Yeni Şafak ve
03:00 - 6/05/2016 Cuma
Güncelleme: 08:38 - 6/05/2016 Cuma
Yeni Şafak

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, şampiyonluk yolunda G.Saray derbisini mutlaka kazanmaları gerektiğini söyledi. Vodafone Arena'da açılan moda merkezinin açılışının ardından açıklamalar yapan Orman, G.Saray derbisi hakkında, “Bundan sonrasında ne söyleyecekse oyuncularımız söyleyecek. Beşiktaş şampiyonluk istiyor. Onun için de kazanması lazım. Her bir derbinin kendine özgü bir havası vardır. Sakatlıkların olmadığı güzel bir maç olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.



F.Bahçe ile çekiştikleri şampiyonluk yarışında kendilerini yakın gördüklerini belirten Beşiktaş Başkanı, “Allah yolumuzu daha yakın yapsın ve kupamızı kaldıralım inşallah" dedi. Derbi maçta takıma ne kadar prim verileceği ile ilgili bir soru üzerine Orman, “Beşiktaş oyuncuları zaten yüksek ücretlerle oynuyorlar. Bu dakikadan sonra herkes şampiyonluk istiyor. Bunun primsel ve parasal karşılığı yoktur" cevabını verdi. Başkan Orman, Vodafone Arena'da şampiyonluk turu atmayı çok istediklerini belirtirken, "İnşallah bu statta Avrupa kupası da kazanırız" diye konuştu.



Derbide Mete Kalkavan düdük çalacak


Süper Lig'de 32. hafta maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. Pazar günü oynanacak Galatasaray-Beşiktaş derbisini Mete Kalkavan yönetecek. Diğer maçların hakemleri ise şöyle: M. Sivasspor-Gençlerbirliği: Tolga Özkalfa, Gaziantep-Eskişehir:Cüneyt Çakır, Osmanlı-Bursa: Serkan Çınar,Akhisar Bld.-Kayseri: Barış Şimşek, Trabzon-Ç.Rize: Alper Ulusoy, Mersin-Antalya: M. Emre Atasoy, T.Konya-Kasımpaşa: Ali Palabıyık, M.Başakşehir-Fenerbahçe: Fırat Aydınus.





#Beşiktaş
#Fikret Orman
#Galatasaray-Beşiktaş derbisi
8 yıl önce