|

DHA kadınlar plajını gizlice görüntüledi

Doğan Grubu'nun haber ajansı DHA büyük bir skandala imza attı. Doğan Haber Ajansı, Kocaeli'ndeki Bayramoğlu Koyu'nda bulunan 'Kadınlar Plajı'nı uzaktan izinsiz görüntüleyerek fotoğraflarını servis etti. Kadınlara özel olan ve erkeklerin girmesinin yasaklandığı plajda kadınların mahremiyetine saygı duymayan DHA'ya tepki büyüyor.

Yeni Şafak
15:17 - 29/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 15:42 - 29/07/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

Kocaeli'nin Darıca İlçesi'ndeki Bayramoğlu Koyu'nda, bu yılın başında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne devredilen 'Eğitim ve Dinlenme Tesisleri', belediye tarafından kadınlar plajına dönüştürüldü. Plajın çevresi kapatılırken, girişine de 7 yaşından büyük erkek çocukların giremeyeceğine yönelik duyuru da asıldı.



Girişin ücretsiz olduğu Kadınlar plajında şemsiye ve şenzlonglardan da para alınmazken, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak konuyla ilgili olarak "Özellikle bayanlardan gelen talepler doğrultusunda ilçemizde tamamen bayanlara ayrılan bir plajın yanı sıra, bu plajı da hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.




DHA rahatsız oldu


Kadınlara özel bir plajın açılmasından rahatsız olan Doğan Haber Ajansı, Kocaeli Belediyesi'nin kararını eleştiren bir haber yayınladı. DHA'nın haberinde plajın uzaktan görüntülendiği ve kadınların gizlice fotoğraflandığı görüldü. Kadınların mahremiyetine saygısızlık yapan DHA'ya kadınlardan büyük tepki var.




#dha kadınlar plajı
#kocaeli kadınlar plajı
#dha skandal
9 yıl önce