|

Düğünü erteledi kazada öldü

Ermenek’teki maden kazası nedeniyle düğününü erteleyen TIR şoförü, trafik kazasında hayatını kaybetti. Ermenekli olan şoförün hafta sonu evleneceği, bu yüzden de son seferini yaptığı öğrenildi.

Yeni Şafak
23:23 - 15/11/2014 Cumartesi
Güncelleme: 00:36 - 15/11/2014 Cumartesi
Diğer
Konya’nın Hadim İlçesi’nde virajda kontrolden çıkan TIR’ın uçuruma yuvarlanması sonucu, 23 yaşındaki sürücü Mehmet Çoban, olay yerinde yaşamını yitirdi. Çoban’ın, 18 işçinin mahsur kaldığı maden faciasının meydana geldiği Ermenek İlçesi Güneyyurt Beldesi’nde oturduğu, bu olay nedeniyle 1- 2 Kasım tarihlerinde yapacağı düğünü “Bu üzücü olay varken, düğün olmaz’’ diyerek 15-16 Kasım tarihlerine ertelediği ortaya çıktı. 

HAFTA SONU EVLENECEKTİ

Daha önce garsonluk yapan Çoban, 2 ay önce TIR şoförlüğüne başladı. Düğün hazırlıkları yapan Çoban, Ermenek'teki maden kaza nedeniyle düğünün erteledi. Kaza olmasaydı son seferini yapmak üzere olan Çoban'ın, Ermenek'e gittikten sonra düğün için izine ayrılmayı planladığı öğrenildi. Babasının da oğlu Mehmet Çoban'ı, şoförlüğün zor ve tehlikeli olduğu için yapmaması konusunda uyardığı belirtildi. 
#Düğünü erteledi
#kazada
#öldü
9 yıl önce