|

Dumansız resepsiyon

Cumhurbaşkanı Erdoğan, nikotine veda edip yepyeni bir hayata başlayan 250’den fazla vatandaşı Dünya Sigarayı Bırakma Günü’nde ağırlayacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 8/02/2016 Pazartesi
Güncelleme: 20:52 - 7/02/2016 Pazar
Yeni Şafak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sigarayı bırakan 250'den fazla vatandaşa, yarın Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde özel bir resepsiyon verecek. Beştepe'de '9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü' dolayısıyla gerçekleştirilecek etkinlik saat 14.00'te başlayacak. Her fırsatta, sigara içen birini gördüğü anda o kişiyi sigarayı bıraktırmak için ikna etmeye çalışan Erdoğan'ın bu özel davetine, yurt gezileri sırasında sigara içerken görüp, sigarayı bıraktırdığı 20 kişi de iştirak edecek.



PAKETLER DE KOLEKSİYONDA

Kamuoyunda Erdoğan'ın, sigara başta olmak üzere tüm zararlı alışkanlıklarla mücadele konusunda özel hassasiyete sahip olduğu biliniyor. Erdoğan, yakın çevresindeki pek çok bakan, milletvekili ve bürokrattan sigarayı bırakmaları konusunda söz almıştı. Yurt gezilerinde de sigara içerken gördüğü kişilerden, sigarayı bırakma sözü alan Erdoğan'ın, bu kişilerin sigara paketine, isim, soy isim, tarih ve telefon numaralarını yazarak aldığı çok kere basına yansımıştı. Külliyedeki özel resepsiyonda, bu sigara paketlerinden oluşan koleksiyondan fotoğraflar da sergilenecek.


#​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan
#sigara
#resepsiyon
8 yıl önce