|

Erdoğan'dan şehit ailelerine taziye telgrafı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, dün Mardin'de şehit edilen polislerin ailelerine taziye telgrafı gönderdi.

Yeni Şafak
13:40 - 4/09/2015 Cuma
Güncelleme: 10:46 - 4/09/2015 Cuma
AA

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'in Dargeçit ilçesinde yola döşenen mayının patlatılması sonucu şehit olan polislerin ailelerine başsağlığı diledi.



Edinilen bilgiye göre, Erdoğan şehit Emniyet Amiri İbrahim Halil Aksoy ve şehit polis memurları Akif Hatunoğlu, Mehmet Hüseyin Balta, Ahmet Akalın'ın ailelerine taziye telgrafı gönderdi.



Mardin Valiliğinden, bölücü terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 polisin şehit olduğu bildirildi.



Valilikten yapılan yazılı açıklamada, Dargeçit ilçesinde inşaat halindeki okulda teröristler tarafından çıkarıldığı değerlendirilen yangına müdahalede bulunan itfaiye ekibine yardımcı olmak ve çevre güvenliğini sağlamak amacıyla olay yerine zırhlı polis aracı sevk edildiği belirtildi.



Açıklamada şunlar kaydedildi:



"Zırhlı polis aracımızın geçişi esnasında 06.50 sıralarında bölücü terör örgütü mensuplarınca daha önceden yerleştirilen patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu 4 polis memurumuz şehit olmuştur.



Alçakça ve haince gerçekleştirilen, bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah'tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz."





#erdoğan
#mardin
#mardin saldırı
#erdoğan taziye
9 yıl önce