|

Eşi salon krokisi çizerken yakalandı

Muğla’da, FETÖ’nün darbe teşebbüsü sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimi ve 2 polisin şehit edildiği saldırıya ilişkin davada, ilginç bir olay yaşandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/08/2017 Salı
Güncelleme: 03:07 - 29/08/2017 Salı
Yeni Şafak
 Cenk Bahadır Avcı
Cenk Bahadır Avcı

Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesince adliye binasındaki salonların fiziki yetersizliği nedeniyle Muğla Ticaret ve Sanayi Odasının salonunda görülen duruşmada, tutuklu sanıklardan Muharebe Arama Kurtarma (MAK) ekibinden eski astsubay Erkan Çıtak esas hakkındaki savunmasını yaptı.

POLİS EL KOYDU

Çıtak esas hakkında savunmalarını yaptığı sırada bir jandarma görevlisi, dönemin Dalaman Deniz Hava Üs Komutanı eski albay Cenk Bahadır Avcı’nın eşi Elif Eda Avcı’nın duruşma salonunun krokisini çizdiğini fark etti. Jandarma görevlisinin bildirmesi üzerine duruşmaya verilen arada, Avcı’nın çizdiği krokiye polis tarafından el konuldu.

TÜM DETAYIYLA ÇİZMİŞ

Krokide sanıkların, mahkeme heyetinin avukatların ve izleyicilerin oturduğu bölümler ile sanıkların ne şekilde içeriye alınıp çıkarıldıkları çizimde yer aldı. Mahkeme Başkanına konuyla ilgili bilgi verileceği ve mahkeme talimatı doğrultusunda E.D.A’ya işlem yapılıp yapılmayacağına karar verileceği belirtildi.

#FETÖ
#15 Temmuz
#Erkan Çıtak
7 yıl önce