|

Esnafa 30’ar bin lira yardım

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, Keçiören'deki Osmanlı Halk Pazarı'ndaki yangında iş yerleri kül olan esnafa 30'ar bin lira yardım yapılacağını müjdeledi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 22/12/2015 Salı
Güncelleme: 00:10 - 22/12/2015 Salı
Yeni Şafak

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören'deki Osmanlı Halk Pazarı'nda meydana gelen yangında zarar gören esnafa 30'ar bin lira yardım yapılacağını söyledi. Gökçek, yangında zarar gören iş yeri sahiplerinin katılımıyla belediye binası konferans salonunda toplantı düzenledi. Toplantıdan önce kısa değerlendirme yapan Gökçek, “Devletimiz büyük bir devlet. Başbakanımızdan da müjdeli haberler aldık. Yaralarımız sarılacak ve çok daha güzel bir mekana kavuşacaksınız. Sadece 2-3 ay gibi bir ara vermek zorunda kalacaksınız. Ne yapmamız gerekiyorsa yarından hatta bugünden tezi yok hemen harekete geçeceğiz” dedi.



BORÇLARA ERTELEME


Esnafla yapılan istişarenin ardından tekrar açıklama yapan Gökçek, “Başbakanımızın herkese selamları ve müjdeleri var. Mağdur olan esnafımıza, özellikle Başbakanlık Afet ve Acil Durum Başkanlığından (AFAD) 20'şer bin ve valilik nezdindeki vakfımızdan 10'ar bin lira olmak üzere toplam 30 bin lira yardım yapılacak. Bunun dışında düşük faizli kredi verilmesi, sigorta ve vergi borçlarının ertelenmesi de Başbakanımızın müjdeleri arasında” ifadelerini kullandı. Toplantıda, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak da hazır bulundu.



#Melih Gökçek
#Osmanlı Halk Pazarı
#Ankara Büyükşehir Belediye
8 yıl önce