|

FETÖ’den 1142 parsel kurtardık

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Fetullahçı Terör Örgütü’ne destek verenlerin mal varlıklarına el konulmasına ilişkin, “Tapu kadastroda bir tanesinin 200 milyon dolar olduğu bin 142 parsel kurtardık. FETÖ’cülerin tapuları devretmesine müsaade etmeyeceğiz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 29/08/2016 Pazartesi
Güncelleme: 23:34 - 28/08/2016 Pazar
Yeni Şafak

AK Parti Kayseri İl Başkanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri'nin Develi ilçesindeki Elbiz Parkı'nda sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle basına kapalı görüşme yapan Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, burada bir konuşma yaptı. Konuşmasında, teröre destek verenlerin Doğu ve Güneydoğu'da sokaklarda gezemediklerini belirten Haseki, Kanun Hükmünde Kararname ile FETÖ'ye destek verenlerin mal varlıklarına el konulduğunu anımsattı.



1 ARSA 200 MİLYON DOLAR


Özhaseki, Kanun Hükmünde Kararname ile FETÖ'ye destek verenlerin mal varlıklarına el konulmasına ilişkin, “Tapu kadastrodaki arkadaşlarıma dedim ki bütün tapucu arkadaşları arayın, emir verin, bunlar tapuları bir yerde toplamış olabilirler, gayri kanuni olabilir. Bu emri ben veriyorum bakan olarak. Huylandıkları kimsenin tapularını devretmesinler. Polise haber versinler, savcıya haber versinler, işlem yapılsın. 'Birkaç gündür yapılan işlemlerde kaç tane böyle mal kurtardınız?' diye sordum. Bin 142 parsel kurtardık. Daha o yayınlanan ve bilinenlerin dışında. Bir tane arsa 200 milyon dolar.”



YARALARIMIZI SARIN


Özhaseki, teröre destek verenlerin Doğu ve Güneydoğu'da sokaklarda gezemediklerini belirterek, oradaki vatandaşın kendilerine, "Şu güvenliği devam ettirin ama yaralarımız var lütfen bunları da sarın" dediklerini sözlerine ekledi.


#Elbiz Parkı
#Kayseri
#Mehmet Özhaseki
#Terör Örgütü
8 yıl önce