|

Gaziantep'teki operasyon korkunç faciayı önledi

Düşme hattındaki Gaziantepspor'un son maçında güvenlik güçleri kenti kana bulamayı hedefleyen canlı bombayı hücre evinde buldu. Operasyon sırasında hücre evinde kıstırılan canlı bomba üzerindeki patlayıcıyı infilak ettirdi.

Yeni Şafak
21:35 - 19/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 22:49 - 19/05/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Gaziantep'te polis, akşam saatlerinde Çağlayan Mahallesi'ndeki Berber Mustafa Sokak'ta bulunan bir hücre evine operasyon düzenledi.



Operasyon esnasında art arda 2 patlama sesi duyulurken, ardından polis ile bir grup arasında çıkan çatışma çıktı. Operasyon sırasında hücre evinde canlı bomba eylemcisinin kendisini patlattığı öğrenildi.



Patlamaların yaşandığı sırada kentte çok kritik bir karşılama oynanıyordu. Düşme hattında bulunan Gaziantepspor ile Antalyaspor karşılaşmasına yönelik saldırı istihbaratı alan güvenlik güçlerinin harekete geçtiği öğrenildi.






Tribünler doldu

Gaziantepspor-Antalyaspor maçında Kamil Ocak Stadı'nın tribünlerinin büyük bölümü doldu. Gaziantepspor ligin son maçında Kamil Ocak Stadı'nda Eskişehirspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı-siyahlı taraftarlar da takımını kritik Antalyapspor maçında yalnız bırakmadı. Kale arkalarındaki boşluklar dışında tribünlerin büyük bölümünü dolduran taraftarlar, yaptıkları tezahüratlarla takımlarına büyük destek verdi. Bu arada karşılaşmayı az sayıda Antalyaspor taraftarı da izledi.



Gaziantepspor - Antalyaspor'u 2-0 mağlup ederek Lig'de kaldı.










#Gaziantep
#Antalyaspor
8 yıl önce