|

Gökçek: Sarıgül için siyaset bitti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Gökçek, Sarıgül için siyasetin bittiğini söyledi.

Yeni Şafak
13:11 - 10/12/2015 Perşembe
Güncelleme: 13:21 - 10/12/2015 Perşembe
Diğer

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Bir soru üzerine 'nerede denk gelirse orada tweet attığını' kaydeden Gökçek “Şimdi buraya geldim Alem FM'de olduğuma dair tweet attım. Birazdan arabaya biner tweet atarım. Yemek sırasında tweet atarım. Akşam eve gelirim tweet atarım. Yani tweet'i yeri falan yok. Ben arabanın içerisindeyken bile mesai saatindeyim. Bazı günler o kadar önemli olaylar oluyor ki, onu anında değerlendirmek gerekiyor. Böyle bir tweet anlayışım var" ifadelerini kullandı.



"Sarıgül yanlış adım attı"


Gökçek Alem FM'de gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Yayın sırasında selamlarını ileten Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül ile ilgili duygularını paylaşan Gökçek, “Mustafa iyi çocuktur ama siyasette şansını kaybetti. Beni dinleseydi burada olmazdı. O ne demek istediğimi anlamıştır. Mustafa Sarıgül için siyaset bitti diyebilirim, hiç arzu etmezdim. Kendi kendini bitirdi, yanlış adım attı. Maalesef Kılıçdaroğlu onu yedi" dedi.

#Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek
#Melih Gökçek
#Mustafa Sarıgül
#Alem FM
8 yıl önce