|

Gri listede aranan terörist yakalandı

TSK, Batman'da güvenlik güçlerince icra edilen operasyonda, gri listede yer alan üst düzey teröristin yakalandığını açıkladı.

Yeni Şafak
12:45 - 25/12/2016 الأحد
Güncelleme: 13:18 - 25/12/2016 الأحد
Yeni Şafak
Terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlar devam ediyor.
Terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen operasyonlar devam ediyor.

İçişleri Bakanlığının "Aranan Teröristler Listesi"nde gri kategoride yer alan bölücü terör örgütü üyesi Batman'da yakalandı.



Genelkurmay Başkanlığı, Batman'da güvenlik güçlerince icra edilen operasyonda Gri listede yer alan üst düzey bir PKK'lı terörist yakalandığını açıkladı. Ayrıca terörist ile birlikte, silah, teçhizat, bir adet Taurus marka tabanca, iki adet av tüfeği, 15 adet dokuz mm tabanca fişeği, 15 adet 7,62 mm Kalaşnikof fişeği, 17 adet av tüfeği fişeği, bir adet el dürbünü, bir adet Yaesu marka el telsizi, bir adet not defteri, bir adet sırt çantası, bir takım örgüt kıyafeti, bir adet avcı yeleği, iki adet askeri panço, bir adet el feneri, bir çift bot, bir kutu silah temizleme spreyi ve muhtelif giyim malzemelerinin de ele geçirildiği belirtildi.



Hatay ve Diyarbakır'da 2 terörist yakalandı


Öte yandan güvenlik güçlerince düzenlen operasyonlarda Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde bir DEAŞ'lı, Diyarbakır'da ise bir PKK'lı terörist yakalandı.




DEAŞ, PKK'ya silah veriyor Diyarbakır'da bardaktan patlayıcı ele geçirildi




#Batman
#TSK
٪d سنوات قبل