|

Gülen'in paraları emniyette sergileniyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlediği operasyonda örgüte bir darbe daha vurdu. 2 ilçedeki operasyonlarda halktan "himmet" söylemiyle çalınan 2 milyon 335 bin TL daha ele geçirildi. Geçtiğimiz günlerde de 3 milyon 500 bin TL örgütün 'himmet imamı' ve arkadaşlarından yakalanmıştı.

Yeni Şafak
14:56 - 5/08/2016 Cuma
Güncelleme: 15:38 - 5/08/2016 Cuma
Yeni Şafak
İstanbul'da polis ekipleri FETÖ'nün kasasına bir darbe daha vurdu. Operasyonda ele geçirilen paralar sergilendi.
İstanbul'da polis ekipleri FETÖ'nün kasasına bir darbe daha vurdu. Operasyonda ele geçirilen paralar sergilendi.

İstanbul'da FETÖ'ye yönelik düzenlenen operasyonda, örgütün para kasalarından birini daha çökertti. Ele geçirilen paralar, emniyette sergilendi.


  • Açıklamada şöyle denildi:
  • İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda FETÖ/PDY terör örgütü tarafından halkımızdan himmet söylemiyle çalınan 3 milyon 500 bin TL nakit para M.K. ve arkadaşlarından yakalanmıştı.
  • Yakalanan şahısların sorgulamaları neticesinde Pendik ilçesinde bulunan bir sitenin otoparkında bulunan araçta 2 milyon 135 bin TL, Eyüp ilçesinde bir evde 200 bin TL olmak üzere toplam 2 milyon 335 bin TL daha ele geçirilmiştir.
  • Konu ile ilgili tahkikat devam etmektedir.
'Himmet imamı' yakalanmıştı
Geçtiğimiz günlerde de İstanbul'da Kaçakçılık Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri FETÖ/PDY'ye yönelik düzenlediği operasyon kapsamında 11 kişiyi gözaltına almıştı. Gözaltına alınanlar arasında FETÖ'nün "Himmet imamlarından" olduğu iddia edilen Murat Kılıç da yakalanmıştı.




#İstanbul
#FETÖ
#Himmet
8 yıl önce