|

Halay başı kavgası: 6 yaralı

Şanlıurfa’daki bir düğünde ‘halay başı’ olma yüzünden çıkan tartışma kanlı bitti. İki grubun birbirlerine taş ve sopalarla saldırması sonucu yaralanan 6 kişi hastanelik oldu.

Yeni Şafak ve
04:00 - 6/03/2017 Pazartesi
Güncelleme: 00:15 - 6/03/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Düğündeki kavgada yaralananlar, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.
Düğündeki kavgada yaralananlar, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki hastanelere kaldırıldı.

Şanlıurfa'da 'halay başı' olma yüzünden taşlı sopalı kavgada 6 kişi yaralandı. Merkez Haliliye ilçesine bağlı Güçlü Mahallesi'nde yapılan düğünde akraba olan iki genç arasında 'halay başı' olma yüzünden tartışma çıktı. Diğer aile fertlerinin karışması üzerine tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Halay çekmeyi bırakan iki grup, taş ve sopalarla birbirlerine girdi. Düğüne katılan davetliler, kavgayı yatıştıramayınca yardım istedi.



DÜĞÜN YARIDA KALDI


İhbarın ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kavga, jandarma ekiplerinin müdahalesi sonucu sonlandırıldı. Çeşitli yerlerinden yaralanan 6 kişi, ambulanslarla kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Düğünün yarıda kesilmesine neden olan kavganın ardından jandarma ekipleri mahallede geniş güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.



#Şanlıurfa
#Düğün
7 yıl önce