|

Hamile doktora kurşun

Konya’da 2 aylık hamile doktor Aliye Avcı, aracına çarpan trafik magandalarının silahlı saldırısı sonucu yaralandı. Saldırganlar kıskıvrak yakalandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 12/05/2017 الجمعة
Güncelleme: 01:48 - 12/05/2017 الجمعة
Yeni Şafak
​Hamile doktora kurşun
​Hamile doktora kurşun

Konya’da magandalar, trafikte tartıştıkları 2 aylık hamile doktoru kurşunladı. İsmail U. yönetimindeki 42 EM 226 plakalı hafif ticari araç, merkez Selçuklu ilçesi Beşyol kavşağında trafik ışıklarında bekleyen aile sağlık merkezinde uzman doktor olan Aliye Avcı (35) idaresindeki 42 FGE 36 plakalı otomobile arkadan çarptı.

SIRTINDAN YARALANDI

Kaza sonrası aracından inen İsmail U. ile yanındaki Hasan Ç, otomobili daha ileride durdurmadığı gerekçesiyle Avcı’ya tepki gösterdi.

2 aylık hamile olan Avcı, otomobilini tekmeleyen saldırganlardan korunmak için kapılarını kilitlediği aracından inmedi. Bu sırada şüphelilerden birinin yanında taşıdığı silahla ateş etmesi sonucu Avcı bacağından yaralandı. Avcı, Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Eşinin de aynı hastanede doktor olduğu öğrenilen Avcı’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Yaralı doktorun bacağındaki merminin, doğumdan sonra çıkarılacağı belirtildi.


MAGANDALAR
KAÇAMADI

Trafikte tartıştıkları hamile doktoru silahla yaralayan magandalar, kaçmaya çalışırken yakalandılar. Gözaltına alınan şüpheliler İsmail U. ile Hasan Ç.’nin sorgulanmak üzere polis merkezine götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

#Hamile
#Doktor
٪d سنوات قبل