|

İbrahim Tatlıses tüm devlet erkanından özür diledi

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 29 Ekim Resepsiyonuna davetli olan İbrahim Tatlıses, sosyal medya üzerinden özür diledi ve resepsiyona katılamayacağını duyurdu.

Yeni Şafak
14:50 - 29/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:04 - 29/10/2016 Cumartesi
Diğer

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bu yıl vatandaşların daha fazla katılımının sağlanacağı etkinliklerle kutlanıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Cumhurbaşkanılığı Külliyesi'nde bir resepsiyon verecek. Resepsiyona siyasiler, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit yakınları, gaziler, sanatçılar, milli sporcular, akademisyenler ile askeri ve sivil protokolden 2 bin kişi davet edildi.



Külliyenin güney kapısından giren davetliler Kültür ve Turizm Bakanlığı Mehteran Birliği ve 16 Türk Devleti'nin bayraklarıyla, kuzey kapısından girenler ise askeri bando tarafından karşılanacak. Resepsiyonuna davetli olan İbrahim Tatlıses, sosyal medya üzerinden özür diledi ve resepsiyona katılamayacağını duyurdu. Instagram sayfasında Türk bayrağı fotoğrafı paylaşan Tatlıses, altına şu yorumu düştü:



"Cumhuriyetimizin 93. yılı kutlu olsun. Türkiye Cumhuriyeti'nin kurulmasında ve sapasağlam bugünlere gelmesinde canını hiçe sayan tüm şehitlerimizi saygıyla anıyorum. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 93. Yılı münasebetiyle Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi hanımefendilerinin düzenlediği '29 Ekim Resepsiyonu'na ağır grip geçirmem sebebiyle katılamayacağım. Başta Sayın Cumhurbaşkanımızdan, eşi hanımefendilerinden ve tüm devlet erkanından özür diliyorum. Allah sizleri başımızdan eksik etmesin, hainlere fırsat vermesin, Cumhuriyetimizin nice bayramlarını kutlayalım inşallah."




#Cumhuriyet Bayramı
#İbrahim Tatlıses
#Cumhurbaşkanlığı Külliyesi
7 yıl önce