|

İstanbul'da ilginç olay: Saksı sayesinde ölümden döndü

Gaziosmanpaşa'da evden uzaklaştırma cezası bulunan koca, yolda karşılaştığı eşi ve kayınbiraderini silahla vurdu. Yaralanarak yere yığılan kadın, bir binadan tetiğe basacak olan kocasına atılan saksı sayesinde ölümden döndü.

Yeni Şafak
13:28 - 11/03/2016 Cuma
Güncelleme: 11:34 - 11/03/2016 Cuma
IHA

Olay, Bağlarbaşı Mahallesi Adsız Nefer Sokak'ta saat 10.45 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre aralarında boşanma davası bulunan iki çocuk sahibi çift sokak başında karşı karşıya geldi. Burada belinde ki tabancayı çeken koca Emre A. (34) bir süre tartıştığı eşi Handan A. (30) ve yanında bulunan eşinin kardeşi Sedat S.'i (32) silahla yaraladı.



Silahla yüzünden hafif şekilde yaralanan Sedat S. olay yerinden kaçarak uzaklaşırken yaralanan kadın olduğu yere yığıldı. Bu sırada eşine silahını doğrultan şahıs eşini vurmak üzere iken binada oturan bir vatandaş elindeki saksıyı saldırgana fırlattı. Tepki üzerine şüpheli saldırgan olay yerinden kaçarak uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri yapılan incelemelerin ardından kaçan saldırganın yakalanması için soruşturma başlattı.



Öte yandan, olayda ağır yaralanan Handan A. ve kardeşi Sedat S. hastaneye kaldırıldı.


#Gaziosmanpaşa
#saksı
8 yıl önce