|

İstanbul'da nem bunaltacak

İstanbul'un bugün parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hafta sonu yağış beklenmezken, sıcaklıklar 30-32 derece aralığında seyredecek. Yüksek nemin ise bunaltacağı belirtildi.

Yeni Şafak
09:53 - 18/08/2017 Cuma
Güncelleme: 10:15 - 18/08/2017 Cuma
Yeni Şafak
İstanbul'da hafta sonu hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredecek.
İstanbul'da hafta sonu hava sıcaklıkları mevsim normallerinde seyredecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan son değerlendirmelere göre, ülkemizin kuzey ve iç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Marmara'nın doğusu, İç Ege, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Batı Karadeniz, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu ile Muğla, Ordu, Çorum, Amasya, Samsun'un doğusu, Isparta'nın kuzeyi ve Burdur'un batı kesimlerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklığı, önemli bir değişiklik olmayacağı ve ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.


Rüzgar, genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyı kesimleri ile güneydoğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara'nın güneybatısı ile Kuzey Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/sa) eseceği tahmin ediliyor.

İstanbul'da sıcaklık mevsim normallerinde seyredecek
  • AKOM'dan yapılan açıklamada, "Hafta sonu İstanbul'da yağış beklenmezken hava sıcaklıklarının 30-32 derece aralığında mevsim normalleri civarında seyredeceği beklense de yüksek (80-95%) nem oranları nedeni ile bunaltıcı günler geçireceğiz" denildi.




#AKOM
#Meteoroloji
#İstanbul
7 yıl önce