|

İstanbullular yağmura hazırlıksız yakalandı

İstanbul'da gece saatlerinde başlayan sağanak yağmur sabaha kadar devam etti. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar ise dükkan saçaklarının altlarına sığındı.

Yeni Şafak
09:18 - 12/01/2017 четверг
Güncelleme: 11:33 - 12/01/2017 четверг
İstanbullular bu sabah yağmur sürpriziyle karşılaştı.
İstanbullular bu sabah yağmur sürpriziyle karşılaştı.

İstanbul'da geçtiğimiz cuma gecesi başlayan ve salı günü etkisini kaybeden kar yağışı yerini gece saatlerinde yağmura bıraktı. Yağmur sabah saatlerine kadar aralıksız devam etti.



Taksim'de yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar dükkanların saçakları altına sığınarak yağmurun dinmesini bekledi. Edinilen bilgilere göre yağışın gün içerisinde belirli aralıklarla devam edeceği bildirildi.



Üç günlük kar tatilinin ardından okullarda eğitime başlandı. Servis araçlarının yeniden trafiğe çıkmasına rağmen D-100 karayolunda trafiğin akıcı olduğu görüldü.





Cuma ve cumartesi sıcaklık artacak


AKOM'dan yapılan açıklamada, "Gece yarısı başlayan yağmur bugün öğlen saatlerine kadar etkili olacak. Cuma ve Cumartesi lodosla sıcaklık artacak" denildi.








Trafik yoğunluğu yaşandı


İstanbul'da kar tatilinden sonra okulların tekrar eğitim-öğretime başlaması ve yağmur nedeniyle trafik yoğunluğu yaşandı.



15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet köprüsünde trafik adım adım ilerledi.TEM ve E-5'te de yoğunluk yaşandı. Kentin çeşitli noktalarında yaşana maddi hasarlı kazalar ve yağmur nedeniyle yollardaki su birikintileri de trafiğin oluşmasına neden oldu.Taksim'de yağmura hazırlıksız yakalananlar koşturarak işlerine gitmeye çalışırken bazıları da şemsiyelerini açarak yağmurdan korundu.




#İstanbul
#Yağmur
7 лет назад