|

Kahreden kaza

Uzman Çavuş Hakan Küçük’e söz merasimi yapmak için yola çıkan ailenin içinde bulunduğu araç, Kastamonu’da dereye devrildi. Kazada sürücü Küçük ile babası ve anneannesi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 23:48 - 6/08/2017 Pazar
Yeni Şafak
Evlenmeye karar veren 27 yaşındaki Uzman Çavuş Hakan Küçük, sözlenmek için ailesiyle birlikte Kastamonu’ya gidiyordu.
Evlenmeye karar veren 27 yaşındaki Uzman Çavuş Hakan Küçük, sözlenmek için ailesiyle birlikte Kastamonu’ya gidiyordu.

Söz merasimi için Kastamonu’ya giden ailenin içinde bulunduğu araç dereye uçtu. Kazada 3 kişi hayatını kaybederken, 3 kişi de yaralandı. Kahreden kaza, dün saat 10.00 sıralarında Kastamonu karayolunda meydana geldi. Sözlenmek üzere Kastamonu’ya doğru yola çıkan Uzman Çavuş 27 yaşındaki Hakan Küçük idaresindeki 38 ZU 286 plakalı otomobil, Beşdeğirmenler mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak dereye yuvarlandı.

ARAÇTAN FIRLADILAR

Taklalar atan araçtan fırlayan Uzman Çavuş Hakan Küçük, babası Reşit Küçük ile anneannesi Nebiye Karavelioğlu olay yerinde feci şekilde can verdi. Kazayı tesadüfen fark eden sürücüler, hemen yardım yardım istedi. İhbarın ardından olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan damat adayının annesi Sakine Küçük, Safiye ve Sıla Karavelioğlu, 112 acil servis ekiplerince olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Kastamonu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

SİLOPİ’YE GİDECEKTİ

Çankırı’da uzman çavuşluk yapan Hakan Küçük’ün, geçici olarak Silopi’de görevlendirildiği öğrenildi. Kazada can veren 3 kişinin cesetleri cumhuriyet savcısının incelemesinden sonra morga kaldırıldı. Hurdaya dönen araç, çekici yardımıyla dere yatağından çıkartıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

#Hakan Küçük
#Kastamonu
7 yıl önce